Blogia
hellotopo

qué guapa estaba la novia!

qué guapa estaba la novia! La família reial al completo va assistir a l’enlace entre el noble d’espanya Beltrán Gómez-Acebo, cuart fill de la infanta donya Pilar, germana del borbó, amb la model donya Laura Ponte, que es va celebrar fa uns dies a la Insigne-Real-Iglesia-Colegiata-de-la-Santísima-Trinidad-del-Real-Sitio-de-La-Granja, a la santíssima ciutat de Segovia, on es veu que hi ha el panteó del santíssim Felipe quinto entre d’altres. La veritat és que la Laura Ponte aquesta es pot cagar amb la santíssima mare que va parir al dissenyador del vestidet que li van posar, particularment pel gorro aquest –deliciós segons els pilotes de torn- que fa que tot aquell que vegi la foto s'exclami amb emoció: “Qué guapa estaba la novia!""

2 comentarios

Annie -

Mmmm. Ja m'estranyava a mi aquestes ganes que tenies de parlar del cor per les ones radiofòniques.És clar, si ja parles de la boda de la Laura Ponte és que realment la cosa va en serio..

lapsus -

Sense cap dubte es podia cagar en la mare i la familia que va parir al dissenyador del vestit anys 20-30... pero en fi... "vivan los novios" !!!